Bemutatkozás

Lp Green Kft

Cégünk a mai kor elvárásainak megfelelően, törekszik a környezetet leginkább megóvó anyagokat és innovatív technológiákat alkalmazni, azokat forgalmazni és népszerűsíteni. Ezért esett a választás a nagynyomású szárazgőztisztító berendezésekre, melyek az ipar számos területén rendkívül hatékonyan alkalmazhatóak.

Vállalatunk komplex ipari megoldások teljes körű kidolgozásával biztosítja partnerei részére a legkedvezőbb termék- és szolgáltatás csomagokat.

Társaságunk fő tevékenységi köre, a jövedéki engedélyhez kötött, kenőanyagok import- és viszonteladói kereskedelme, kenéstechnikához kapcsolódó termékek és eszközök forgalmazása volt, ahol a Magyarországon is elismert világcégek megbízható márkáival, és azok forgalmazóival alakítottuk ki széles termékpalettánkat, melyben kiemelt szerepet kapott a MaxLube® néven bevezetett, saját brand forgalmazása.

Azonban az idő előrehaladtával, partnereink előremutató, változó szemléletének és a piaci igények bővülésének köszönhetően tevékenységi körünk jelentős mértékben kibővült, melyek szervesen kapcsolódnak az iparban működő vállalatok beszerzési igényeihez.

Így kaptak helyet többek között higiéniaimunkavédelmi termékek, takarítási segédanyagok és tisztítószerek illetve a környezeti szennyezéseket, haváriákat megelőző és kezelő folyadékfelszívó abszorbensek,melyekÖkoSorb® néven kerültek forgalomba.

Célunk, hogy ügyfeleink kiváló minőségű, költséghatékony alternatívákat vehessenek igénybe. Szakembereink segítségével, számos tevékenységi kör egy kézben összpontosul.

Partnereinkkel hosszú távú, mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködésre törekszünk megbízható, rugalmas és gyors munkavégzéssel.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!